NEVŞEHİR / MERKEZ - Göre Şehit Emre Fıstıkeken İlkokulu

Ara

''Kitaplara Göz Değsin '' projemiz Velilerimizin desteği ile daha güçlü hale gelmiştir.Öğrencilerimiz evlerinde kitaplarını okurken anne ve babalarının onlara örnek olmaları onları daha istekli hale getirmektedir. Projemize destek olan bütün veli ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuzda İl Sağlık Müdürlüğü personellerinin katılımıyla ''Yeterli ve dengeli beslenme,fiziksel aktivite '' ile ilgili 3-A ve  3-B sınıfı öğrencilierimize seminer verilmiştir.

Ara

10 Aralık İnsan Hakları ve Demokrasi Günü kapsamında okulumuz Anasınıfı öğrencilerimiz seçim yaptı.

Ara

Milli Eğitim Bakanlığımızın bütün ülke genelinde başlatmış olduğu Dilimizin Zenginlikleri Projesi okulumuzda da başlamıştır.Sınıf öğretmeni Meral GÜRBÜZ'ün hazırlamış olduğu Türkçesi  Varken Panosu öğrencilerin oldukça dikkatlerini çekmiştir.Çalışmalarından dolayı kendisine çok teşekkür ederiz.Okul öncesi seviyesinde çocukların dikkatlerini kitaplara çekmek için okulumuza gelen Gezici Kütüphane gezdirilmiş,Yedi Taş isimli kitap okunmuştur. Kitap sonunda sorulması gereken soru sorularak çocukların dikkatleri önerilen kitaba çekilmiştir.

Kas

Geleceğimizin mimarı öğretmenlerimizin öğretmenler günü okulumuzda yapılan çeşitli etkinliklerle kutlandı.Okul müdürü Lütfü Kulaç'ın öğretmenlerin gününü kutlamasıyla başlayan etkinlikler Göre Belediye Başkanı Mustafa Topçu'nun verdiği öğle yemeğinin ardından hediye  ve çiçek takdimi ile devam etmiştir.Öğrencilerin hazırlamış olduğu program bütün öğretmenler ve öğrencilerin katılımıyla çoşkuyla izlenmiş,öğrencilerimizin öğretmenlerine verdiği değeri bütün öğretmenlerimizi duygulandırmıştır.Programa katkıda bulunan öğretmen ve öğrencilerimize yürekten teşekkür ederiz. Ayrıca Okul Aile Birliği  Başkanımız Yavuz Açık'ın göndermiş olduğu çiçek öğretmenler tarafından mutlulukla karşılandı.Kendisine bu nazik jestinden dolayı çok teşekkür ederiz.

Kas

Ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk 85. ölüm yıldönümünde okulumuzda yapılan anma töreniyle  saygı ve minnetle anıldı.Ruhu şad olsun.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. Yılı okulumuzda öğrenclerimizin ,öğretmenlerimizin  ve velilerimizin katılımıyla coşkuyla kutlandı.

Ekm

Okulumuzda 13 Ekim Dünya Afet Risklerini Azaltma Günü dolayısıyla tatbikat gerçekleştirildi.

Ekm

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE  KUTLANDI